How to download Vízi emlékek BOOK@HAND 4.7 apk for android

How to download Vízi emlékek BOOK@HAND 4.7 apk for android



Vízi emlékek BOOK@HAND.apk 4.7
Name: Vízi emlékek BOOK@HAND.apk
ID: hu.sztaki.infoathand_viziemlekek
Version: 4.7
Size: 4.9 Mb



Vízi emlékek BOOK@HAND Screenshots

How to install Vízi emlékek BOOK@HAND 4.7 mod apk for android
How to install Vízi emlékek BOOK@HAND patch 4.7 apk for laptop
How to get Vízi emlékek BOOK@HAND lastet apk for laptop

How to install Vízi emlékek BOOK@HAND apk for android

- For Android 4.0 or higher:
Please to Settings, look down to Security, and select Unknown sources. Choosing this choice will enable to install apps download from the internet.
- For devices running on lower Android 4.0:
Please go to Settings - open the Applications option, and select Unknown sources, click OK on the popup alert.

Vízi emlékek BOOK@HAND Details

BOOK@HAND - guide of memorials of water management
MAGYAR: A BOOK@HAND teljes tartalma elérhető magyar, angol és német nyelven. Az alapértelmezett nyelvet az installálásnál kiválaszthatja, és az alább írtakat magyarul olvashatja.
Az ember és víz kapcsolata ezernyi szálon szövődik. Ám a víznek nincs története, csak az embernek, az emberiségnek. Ez adta a gondolatot, hogy bemutassuk vízzel kapcsolatos emlékeinket. Ha széttekintünk Magyarországon, számos ilyent találunk, kicsit és nagyot egyaránt. Nem csak 111-et, hanem sok ezernyit!
Csaknem háromezer vízi létesítmény és emlékhely legfontosabb adatait gyűjtöttük össze és katalogizáltuk az elmúlt két évtizedben – a vízügyi igazgatóságok, a víz- és csatornamű vállalatok, a vízgazdálkodási társulatok aktív és nyugdíjas munkatársainak közreműködésével, valamint a vízügytörténet iránt érdeklődők önzetlen segítségével. Hihetetlenül sokféle, különböző korú és sorsú vízi emlék létéről szereztünk így tudomást; vannak köztük római kori építmények, történelmi hidak, vízimalmok, árvízi emlékművek, árvíztáblák, gátőrházak, forrásfoglalások, kutak, díszkutak, víztornyok duzzasztóművek, szivattyútelepek, zsilipek, vízügyi emlékhelyek és sok más egyéb.
A vízi munkák természetéből fakad, hogy többségük eredménye egy-egy műtárgyban, építési objektumban ölt testet immár évszázadok óta. Ezek egy kiállításon bajosan láttathatók, viszont egy könyv lapjain, egy mobil eszköz képernyőjén bemutathatók. Ezzel az eszközzel, amely most az Ön képernyőjén megjelenik, a szakmai és a szélesebb közvélemény figyelmét szeretnénk felkelteni a magyar vízgazdálkodás értékei, történeti emlékei iránt.
A szerzők: dr. Szlávik Lajos és Fejér László
ENGLISH: BOOK@HAND provides information in English, German and Hungarian. You can choose the default language when installing BOOK@HAND to your mobile.
EXPLORE WITH OFFLINE MAP
You can also discover the points of interest on your own, using the Map button and our offline city map. Whenever you approach a point of interest your device will automatically provide you with basic relevant information. You can then choose to listen to additional, related stories.
MEMORIALS YOU CAN SEARCH AND DISPLAY ON YOUR MAP
BOOK@HAND also helps you choose from a range of memorials near you.
INSTALL:
By installing BOOK@HAND, you already have access to our offline maps. Your current location will be indicated on the map and you can easily browse various memorials.
Have fun and enjoy discovering!

What's new in Vízi emlékek BOOK@HAND 4.7


Vízi emlékek BOOK@HAND | -1 Reviewers | | Rating: 0

Download Vízi emlékek BOOK@HAND 4.7 mod APK



Search terms:
How to download Vízi emlékek BOOK@HAND 4.7 unlimited apk for android
How to use Vízi emlékek BOOK@HAND unlimited apk
How to mod Vízi emlékek BOOK@HAND 4.7 apk
How to get Vízi emlékek BOOK@HAND mod apk

Previous Post
Next Post